slide1
Categorii
Termeni şi condiţii de cumpărare

1. Condiții de cumpărare

1.1 Cumpărarea în webshopul Agrodiverse este posibil electronic prin intermediul site-ului, insă ne puteţi contacta telefonic sau pe email pentru comenzi individuale.

1.2 Oricine poate fi client webshop Agrodiverse, în cazul în care acceptă regulile prezente, și referitor la sine le consideră obligatorii.


2. Comandă şi livrare

2.1 Cu o comandă pe webshopul Agrodiverse, clientul declară acceptarea regurilor prezente, cunoaște demersul comenzii.

2.2 Putem accepta și registra comanda Dvs. doar în cazul în care ați completat corect toate câmpurile de pe pagina de comandă. Pentru daunele care urmează acestor omisiuni, sau pentru problemele technice ivite pe parcurs, webshopul Agrodiverse nu răspunde.


3. Produse prezentate

3.1 Caracteristicile produsului cumpărat le puteți afla de la pagina cu informații a produsului respectiv, sau puteți înreba detalii dacă ne contactaţi telefonic sau prin email.

3.2 Prețul de cumpărare este același cu prețul care apare sub produs, TVA inclus, și întotdeauna se referă la 1 buc. produs.


4. Politica de confidentialitate

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostrii au urmatoarele drepturi:

 1. Dreptul la informare (art.12)
 2. Dreptul la acces la date (art.13) - dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.
 3. Dreptul la interventie (art.14) - dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:
  1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
  2. transformarea datelor personale nelegale în date anonime;
  3. notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).
 4. Dreptul la opozitie (art.15) - dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.
 5. Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) - dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.
 6. Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

Balla-Sol SRL colectează date precum adrese de e-mail, numele persoanelor, adrese pentru livrare, numere de telefon și plasează cookie-uri.
Utilizatorii pot exercita drepturile enumerate prin e-mail,la contact@agrodiverse.ro.